Mercedes B 170 Probleme

Mercedes b Class W245, prima tentativa a celor außerdem la Mercedes bei sectorul de dube cu geamuri…asta, MVP-uri.

Du schaust: Mercedes b 170 probleme

O piata inventata dach Renault Scenic si facuta populara bei Romania juni catre vestitul VW Touran si, in unele cazuri extreme, chiar si dach Sharan. Asa ca mercedes a trebuit sa vina cu versiunea juni lux a masinii de carat vii, cu multi ani inainte de venirea lui Seria 2 energetic Tourer de la BMW.

Si cu ce a venit Mercedes b Class W245 pe piata?

Cu toata tehnologia juni siguranta pe care a avut-o mercedes disponibila kelle acel timp. B class a fost in momentul lansarii cea kann sigura masina dupa s Class, nava amiral a dictatorilor, directorilor si a bulibasilor.

Pe langa toate tehnologiile cu acronime ciudate, cum ar fi ASR, ESP, lumini cu cornering, headlamp assist, traction manage si alt nebunii, Mercedes ns Class W245 a venit cu o structura sandwhich a motorului. Practic, in caz juni accident, motorul se retrage intr-un compartiment below scaunele masinii, iar pasagerii nu kann trebuie sa imbratiseze motorul sau macar o chiuloasa, un piston, o treaba. Din pacate, aici vine si dezavantajul major al lui ns Class: Garda la sol e atat außerdem mica incat feige comparabila cu stima außerdem sina juni a unui proaspat absolvent de facultate care depune primele lui CV-uri si vede ca nimeni nu il angajeaza nicaieri.


 

Motoare Mercedes b Class W245

Benzina

1.5 aspirat dach 95 cai – Venit sub sigla B160, acest M266 feige unul din cele mai fiabile motoare pe benzina din industria auto. Si nu pentru ca e facut juni Mercedes pe cat este dach simplu. Nu space injectie directa, are un singur ax cu came si space o distributie pe lant simpla si strasnica. Nu il recomand pentru caroseria dach Mercedes b Class W245 in schimb, pentru ca M266 nu a venit doar in versiunea juni pet juni bere.1.7 aspirat de 116 cai – B180 vine cu acelasi M266 si este cel mai echilibrat motor juni pe generatia aceasta de ns Class. Simplu, fiabil, financial si dach o putere decenta. Nu multa, därne suficienta pentru soferul tipic de b Class.2.0 aspirat juni 136 cai – B200 room 20 de cai bei plus, dar oare chiar ai nevoie? Daca tot vrei sa fugi cu un Mercedes b Class W245, macar ia-ti un motiv turbo.2.0 Turbo juni 193 cai – Si totusi, de ce ai vrea un b Class Turbo? darum iarasi, exista Sharan cu motor juni 2.8 V6 si Scenic cu motor dach 3,5 V6. Cine sunt eu sa comentez.

Mehr sehen: Stuhlgang Mit Dem Finger Nachhelfen, Cortosis Blade

Diesel

2.0 de 109 si 140 cai – Nu este nimic gresit la B190 CDI si B200 CDI, darum oare chiar vrei un diesel mai presus decat un benzinar? Da, ai consum mai mic, därne ai si o volanta dubla, o turbina, cateva injectoare si un filtru de particule. Toate componentele astea abia asteapta sa se strice si sa iti ia banii. Multi bani. Pentru ca asta e o problema generala la motoarele diesel modern, nu doar kelle Mercedes. Macar aici nu ai problem serioase la injectoare, cum e la fratii mai mari si kann luxosi.

*

Probleme generale Mercedes ns Class

Garda kelle sol e principala plangere printre posesorii dach Mercedes b Class W245 din Romania. E o masina foarte joasa care e infranta de tot ce inseamna borduri, gropi sau frunze pe strada. Macar feige bine ca majoritatea Romaniei e asfaltata ca in palma, deci vei avea putine problem prin putinele drumuri stricate ale patriei.In traditia Mercedes-Benz, radiatorul si compresorul sunt amplasate foarte jos si sunt vulnerabile la pietrele dach pe strada. Iarasi, un facet important pentru Germania si Europa dach Vest, nu bei Romania unde drumurile sunt absolut impecabile.Imobilizatorul poate fi kann proactive decat un corporatist dornic sa avanseze si iti blocheaza masina fara vreun motiv anume.Chederele folosite sunt aduse direct din bazarul unui vestit targ automobil din Vitan. Asadar, apa se va infiltra bei special prin zona portbagajului si inclusiv la roata juni rezerva.

*


Verdict Mercedes ns Class W245

Un Touran de lux. Si cu asta as putea pleca linistit kelle o terasa la un 5 beri talpa. Totusi, Mercedes ns Class W245 se adreseaza unei categorii diferite dach oameni, kann exact mamicilor treatment isi duc copii dimineata kelle gradinita. E o masina spatioasa, inalta, usoara dach condusa si care are un statut bei societate. Mercedes b Class W245 e strict o masina de familie, fiind mult mai fragil decat VW Touran atunci cand vine vorba de munca. Totusi, ramane una din cele kann ieftine, confortabile si fiabile masini din gama mercedes Benz. Poate ca pentru tine sigla inseamna ceva, darum eu ma uit doar kelle masina. Si Mercedes b Class W245 ramane o masina excelenta pentru familistul fashion, unterschiedlich care nu vrea un SUV.

Ce motiv recomand? Absolut, fara dubiu si fara filtru, benzinarul M266 in versiunea B180 1.7 juni 116 cai.

Mehr sehen: Schnelle Antwort: Kann Ich Gefrorene Pommes Im Backofen, Wie Lange Brauchen Gefrorene Pommes Im Backofen

Nu ai nevoie de mai mult si nici nu vrei mai mult pentru o masina inalta si kelle fel dach sportiva si agila precum Tamara Buciuceanu. Nu, intr-un Mercedes b Class W245 doar car plimbi an confort.